newyorkdream

Alla inlägg den 20 augusti 2011

Hej på er. jag ska berätta om något riktigt hämskt. När jag kom hem från skolan idag svettig och utmattad efter att ha gått upp för alla trapporna, går jag in i mitt rum och ställer mig framför fönstret och ska precis öppna det då min uppmärksamhet fångas av något på fönsterbrädan. ...........

    


...............och den vände på huvudet och bara glodde på mig. Jag stirra på den och den stirra på mig. Sen började den gunga fram och tillbaka precis som jag sett på AnimalPlanet att dom gör innan dom typ ATTAKERAR. Så jag bara backa. 

Det är en sån där som är med i Kungfu Panda så jag våga inte jiddra med den där. Gud vet vilka moves han kunde. Så mina alternativ är att 1. fråga min söta rummskamrat om han skulle kunna komma och rädda mig från den farliga draken, men det kom jag på att jag inte ville för mitt rum var så stökigt :P så jag ringde Micke som till min Lycka bara var några minuter hemmifrån. Tur att man har modiga kusiner med sig som kan jaga bort stora otäcka grejer när man själv fegar.


   


Och nu åskar det som aldrig förr, började ana att något var på gång när jag såg hur himmlen skifta från ljus och vacker till mörk och mordisk inom beloppet av 10 min men att det skulle bli såhär aggresivt som det är nu hade jag inte kunnat tro för 5 öre. Tur i oturen då att man betraktas som minderårig och måste stanna hemma denna fredagkväll medan alla andra man känner i det här landet ska zickzacka mellan blixtnedslagen för att ta sig ut till klubbarna. MOHAHAAH !säger bara TACK GUD.

Ovido - Quiz & Flashcards